Rützou er grundlagt af designer Susanne Rützou i år 2000, og er et dansk mærke til moderne kvinder. Susanne Rützous design kombinerer moderne feminint design med eklektiske følelser. Susanne Rützou gør i sine design brug af kulturel antropologi og historie. Baggrunden for hendes kunnen består af intense studier i farvelære og moderne kunst. Disse stærke, mangeårige interesser med Susanne Rützous kreative retning og vision, har givet hende flere prestigefyldte udmærkelser i hendes tid som designer.

Susanne Rützou er designuddannet på Margretheskolen i København. Her modtog hun Holger Bloms talentpris i 1988. Susanne Rützou har fra 1994 til 1999 været chefdesigner og kunstnerisk leder i virksomheden Bruuns Bazaar. Det var herefter i år 2000, at hun gik solo med Rützou, og åbnede en butik i København i år 2004.

Susanne Rützou lægger vægt på, at mode handler om ens holdning til livet. At mode skal få mennesker til at føle sig godt tilpas, og se så godt ud som muligt. På Rützou online kan du læse meget mere om Susanne Rützous historie og visioner. På Rützou online finder du  desuden nyheder og hendes online butik. I Susanne Rützous online butik finder du et godt udvalg af Susanne Rützous design, som er med på de nyeste tendenser. På Rützou online er der både kjoler, bluser, strik, bukser og meget mere. Derudover er der en side med limited edition.

Rützou er et resultat af kreativitet

Rützous stil er genkendelig, da Susanne Rützou gør brug af hendes kreative idéer og inspireres af blandt andet moderne kunst. Derudover har Rützou et klassisk og feminint look, som er lavet i bløde og fleksible tekstiler. Køber du Rützou online eller i en fysisk butik, er du sikret kvalitet. Med Rützou forbindes luksus og prestige, og masser af muligheder. Hver sæson stråler Rützou kollektionerne, med nye smukke design. Rützou fornyer og forskønner kvinder, og skaber både sexet, råt, klassisk og feminint design. Rützou har størrelser fra 34 til 44, og henvender sig derfor til mange kvinder.

Rützou finder du ofte i modebladene da hendes kreationer er yderst populære hos den mere kendte del af befolkningen. Du ser derfor også ofte en en Rützou model på den røde løber til diverse begivenheder.