København er blevet et særdeles populært mål for storbyferier. Vores lille hovedstad modtager hvert år rigtig mange turister fra hele verden, endda på trods af, at byen jævnligt figurerer i toppen af lister over verdens dyreste storbyer. København har ganske enkelt rigtig meget at byde på. Både når det kommer til seværdigheder, koncerter og andre kulturelle begivenheder.

Ferielejlighed København

Der er mange ferielejligheder i København, der kan konkurrere med hotellernes høje priser. Det er klart, at når København nu er en af de dyreste byer at være i, så er priserne på hoteller også godt i vejret. Derfor vil jeg anbefale, at du benytter en ferielejlighed i København. Find den evt. gennem Wimdu.dk, hvor du får kontakt til lokale udlejere. Udover ferielejligheder, kan du også booke et privat værelse eller feriebolig i København online på Wimdu. Så tjek det ud allerede nu, så du er klar til en storbyferie i København.

Seværdigheder i København

Når du har styr på overnatningen i KBH, kan du begynde at overveje, om der er nogen specielle seværdigheder du vil opleve i hovedstaden.

Du skal naturligvis en tur ned ad Strøget. Du kan ikke undgå at finde Strøget, hvis du tager forbi Rådhuspladsen, der desuden også er et besøg værd – prøv blot at dvæle lidt ved, hvor mange begivenheder, der ikke har taget plads der. På Strøget finder du alskens spændende butikker og restauranter.

Du kan også følge Strøget og dreje til venstre mod Nørreport ved Storkespringvandet. På den måde kommer du forbi Runde Tårn. Tag en tur op i tårnet og få overblik over det indre København – det er en unik oplevelse og en seværdighed, der simpelthen skal ses.

Christiania deler vandene blandt mange, men faktum er, at rigtig mange danskere finder Christiania hyggelig. Personligt nyder jeg da også at gå lidt rundt derude, særligt en tur rundt om søerne er fantastisk på en solrig dag.