Bibibib.dk http://bibibib.dk LÆS VENLIGST REGLERNE FOR BRUG AF DENNE SIDE Tue, 17 Jun 2014 10:39:34 +0000 da-DK hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.6.1 Sådan fremstilles tekstiltryk: En guide til kommende tøjdesignere http://bibibib.dk/sadan-fremstilles-tekstiltryk-en-guide-til-kommende-tojdesignere.htm/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=sadan-fremstilles-tekstiltryk-en-guide-til-kommende-tojdesignere http://bibibib.dk/sadan-fremstilles-tekstiltryk-en-guide-til-kommende-tojdesignere.htm/#comments Tue, 17 Jun 2014 10:38:08 +0000 Lenny http://bibibib.dk/?p=5356

Drømmer du om at designe dit eget tøj? Her får du en kort oversigt over to af tekstilindustriens vigtigste trykmetoder

De første “tekstiltryk” blev fremstillet for flere hundrede år siden. Dengang benyttede man sig af naturlige farver til både farvning af tøj samt påtegnede motiver. I dag har den teknologiske udvikling ændret kvaliteten af tekstiltryk ganske dramatisk. Der findes efterhånden et hav af forskellige trykmetoder til fremstilling af tryk på tøj. Hver trykmetode er kendetegnet af fordele og ulemper. Trykmetodernes tryk adskiller sig mest med henblik på:

 • kvalitet
 • holdbarhed
 • farvepragt
 • pris

Vi vil her se på to af tekstilindustriens vigtigste trykmetoder til fremstillingen af tryk på tøj.

Serigrafi: En trykmetode til produktion af simple og billige tryk

Serigrafi er en af de meget populære trykmetoder. Serigrafiske løsninger outsources meget gerne til lande som Thailand, Malaysia og Indonesien. Grunden hertil skal findes i serigrafiens arbejdsgang: Først skal man lave en ramme af stål, plastik  eller træ. Inde i rammen skal der efterfølgende strammes en si op. Sien kan gennemtrænges af væsker – altså også farver. De steder, hvor farven ikke skal kunne trænge igennem, lukkes siens små huller med en særlig voks. På den måde opstår det ønskede mønster i sien. Når farven nu hældes ind i sien trænger den kun igennem de steder, hvor sien ikke er blevet lukket. Når man først har lavet rammen og sien kan disse genbruges mange gange. Derfor vælger europæiske tøjproducenter ofte at outsource selve trykarbejdet. Rammerne fremstilles eksempelvis i Danmark og sendes så efterfølgende til Asien.

Alle store tøjmærker benytter sig af serigrafi. Fordelen ved serigrafi er de meget lave variable omkostninger. Til gengæld er trykkene ikke så elastiske. Derudover er serigrafi egentlig kun egnet til fremstilling af enkeltfarvede tryk. Her kan du finde videoer om fremstillingen af tryk på tøj vha. serigrafi.

Tekstilprintere: Farverige tryk med mange detaljer

Moderne printerteknologi er for længst også nået ud til tekstilindustrien. Med de moderne printere kan man fremstille meget detaljerede tryk på tøj. Printerne tillader desuden brugen af alverdens farver. På den måde får man ekstremt farverige tryk. Dette er ikke muligt med serigrafiske løsninger.

De moderne tekstilprintere printer et meget tyndt lag af farve på dit tøj. Derfor er trykkene meget elastiske. Elastiske tryk er mere holdbare, idet de bedre kan tilpasse sig slid. Tekstilprintere fremstiller således ikke kun farverige og detaljerede tryk. Tryk fremstillet med tekstilprintere er også af en højere kvalitet. Desværre er printerne meget dyre, hvorfor denne trykmetode hører til den dyre ende.

Hvilken trykmetode skal man starte med som ny tøjdesigner?

Hvis du vil fremstille simple tryk, så skal du benytte dig af serigrafien. Hvis du gerne vil fremstille farverige tryk med masser af små detaljer, så skal du investere i en tekstilprinter.

]]>
http://bibibib.dk/sadan-fremstilles-tekstiltryk-en-guide-til-kommende-tojdesignere.htm/feed/ 0
Train Cheap – Når du vil leve en sund livsstil http://bibibib.dk/train-cheap-nar-du-vil-leve-en-sund-livsstil.htm/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=train-cheap-nar-du-vil-leve-en-sund-livsstil http://bibibib.dk/train-cheap-nar-du-vil-leve-en-sund-livsstil.htm/#comments Tue, 17 Jun 2014 10:37:07 +0000 poweraddict http://bibibib.dk/?p=5330 Train Cheap er en nystartet dansk blog. På et tidspunkt hvor sundhed og træning bliver større i popularitet blandt den almene befolkning , men pengene er få, kommer Traincheap.dk til undsætning. Webbloggen handler om hvordan du for mindst penge kan leve en sund fitness livsstil. Traincheap.dk laver artikler og undersøgelser for dig og giver dig til de bedste og billigste valg indenfor fitness og sundhed. Undersøgelserne bliver både foretaget i ind og udland, så du får oplyst den bedste pris tilgængelig, og kan foretage den bedste mulige handel.

Træning

Har du svært ved at begynde med at træne, synes det koster for meget og har ikke tid? Traincheap.dk prøver at finde svar på så mange problemstillinger som muligt, og selvfølgelig til den laveste pris. Train Cheap kan hjælpe dig på vej med hvor det er billigst at træne henne, hvor og hvorledes du kan træne gratis, og andre billige alternativer til ellers omkostningsfulde fitness tilbehør .

Træningsudstyr

Hvis du derimod allerede erfaren med at træne, men ønsker at tage dit træningsudbytte til et nyt niveau? Hvis dette er dig, er hjemmesiden også stedet for dig. Udstyr til træning kan nemt løbe op i mange penge, men Train Cheap undersøger markedet for de billigste priser fremkommelige, så du kan spare penge. Træningsudstyr er et sted hvor der kan spares mange penge, og Train Cheap hjælper dig til hvorhenne og hvordan.

Kosttilskud

At tage kosttilskud bliver også mere og mere udbredt, men kan hurtigt blive en stor post i budgettet. Så hvis pengene er små, hvad vil du så helst – gå på kompromis eller bruge Traincheap.dk? På Train Cheap kan du finde ud af, på hvilke tilskud der er mest at spare, og hvor du kan få dem.

Som deres slogan: ”Guide til det billigste indenfor træning, træningsudstyr og kosttilskud” også antyder, får du gode guides til alt det billigste. Traincheap.dk tilbyder virkelig en god service, der kommer mange fitnessudøverer til gode. Her kan du få, alt du har behov for at vide til at leve en billig fitness-livsstil samlet på samme sted.

]]>
http://bibibib.dk/train-cheap-nar-du-vil-leve-en-sund-livsstil.htm/feed/ 0
Hvad er virksomhedsstrategi? http://bibibib.dk/hvad-er-virksomhedsstrategi.htm/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=hvad-er-virksomhedsstrategi http://bibibib.dk/hvad-er-virksomhedsstrategi.htm/#comments Tue, 17 Jun 2014 10:36:31 +0000 Dan Grevelund http://bibibib.dk/?p=5348 Alle taler om strategi. Det er moderne at sætte ordet foran næsten alle funktioner og fagdiscipliner. Eksempelvis kan nævnes strategisk personaleledelse, strategisk kompetenceudvikling, strategiske opkøb, strategisk markedsføring og strategisk anvendelse af IT-teknologi. De fleste er enige i, at strategi måske er det vigtigste, man overhovedet kan beskæftige sig med i forbindelse med organisations- og virksomhedsudvikling. Årsagen er, at strategi handler om de mest grundlæggende spørgsmål såsom organisationens overlevelse og udvikling på lang sigt.

Enigheden hører op, når man spørger ledere og forskere om, hvad strategi egentlig er. Begrebet er spændende men også meget komplekst. Fagområdet er domineret af flere teoriskoler med hver deres definition af strategi og bud på, hvordan strategier udarbejdes mest hensigtsmæssigt. For lederen, der skal arbejde med strategi i praksis, er problemet derfor ikke mangel på modeller eller forskellige synsvinkler på strategi. Problemet er nærmere at få klarhed over, hvad begrebet strategi grundlæggende dækker over. På den baggrund har artiklen her til formål at give læseren klarhed over nøglebegreber, som relaterer sig til begrebet strategi.

Definitioner på strategi

Ordet ”strategi” stammer fra græsk (strategos) og betød oprindeligt en general, der har kommandoen over en hær. Senere fik det betydningen ”the art of the general”, altså de psykologiske og adfærdsmæssige færdigheder i tilknytning til rollen som militær general. Selvom mange forskere har udarbejdet definitioner af organisationsstrategi, har ingen af disse definitioner opnået anerkendelse som generelt gyldige. Der er således ikke enighed blandt forskere om begrebets indhold. Nedenfor vises eksempler på alternative definitioner af strategi hentet fra moderne litteratur:

 • Organisationsstrategi er et mønster af beslutninger i en virksomhed, som fastlægger og viser virksomhedens formål, mål, procedurer, policies og planer for at nå målene. Strategien definerer organisationens forretningsmæssige virkefelt, den økonomiske og menneskelige type organisationen er eller ønsker at være samt de økonomiske og ikke-økonomiske bidrag organisationen ønsker at give til aktionærer, medarbejdere, kunder og samfund. (Andrews, 1987)
 • Strategi er et mønster i en strøm af handlinger. (Mintzberg og Waters, 1985)
 • Strategi i praksis er ledelsens overordnede plan for at styrke organisationens position, tilfredsstille kunderne og nå præstationsmål. (Thompson og Strickland, 1996)
 • Strategi er et mønster i ressourceallokeringen, der gør det muligt for organisationer at fastholde eller forbedre deres præstationer. (Barney, 1996)
 • Strategi er den overordnede plan for anvendelse af ressourcer for at opnå en gunstig position. (Grant, 1995)

Som et godt praktisk udgangspunkt for arbejdet med strategi kan man bruge den følgende definition udarbejdet af den danske professor Erik Johnsen:

Strategi er de konkrete udviklingsprojekter, der skal iværksættes for at realisere morgendagens ønskede situation (visionen)

 • Idégrundlaget beskriver: Det/de behov organisationen vil dække i omgi-velserne.
 • Mål: Beskriver hvad der skal opnås, og hvornår dette skal ske, men de beskriver ikke, hvordan dette skal ske.
 • Politikker: Er regler eller retningslinier der viser de rammer, som hand-linger skal ske indenfor.
 • Handlingsplaner: Beskriver den række af handlinger, der er nødvendig for at realisere de overordnede mål.

Forskellen på strategi og taktik

Man hører ofte om strategiske og taktiske beslutninger eller om det strategiske og det taktiske niveau i organisationen. Men hvad er egentlig forskellen mellem strategi og taktik. De mest almindelige forskelle mellem strategi og taktik er, at:

 • Strategier udformes ofte på et højere niveau i organisationen.
 • Der er normalt større usikkerheder knyttet til strategier.
 • Strategier handler om forhold, der er mere betydningsfulde.
 • Strategier er brede og har færre detaljer.
 • Der er normalt langt flere strategiske alternativer.
 • Strategier har en længere tidshorisont.
 • Taktik udformes ofte mere regelmæssigt og rutinepræget. Strategier er ofte mere ad hoc.
 • Udformning af strategier kræver forskelligartede datamængder fra mange forskellige kilder.
 • Strategiske problemer kan være mere ustrukturerede.

Taktik understøtter strategien og er de midler, som bruges til at realisere en strategi. Taktik kan være specifikke projekter eller løbende aktiviteter. Forskellen mellem taktik og strategi afhænger af ens placering i det organisatoriske hierarki. En persons taktik kan være en anden persons strategi.

Forfatter: Dan Grevelund Quelle

]]>
http://bibibib.dk/hvad-er-virksomhedsstrategi.htm/feed/ 0
Styr niveauerne i haven http://bibibib.dk/styr-niveauerne-i-haven.htm/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=styr-niveauerne-i-haven http://bibibib.dk/styr-niveauerne-i-haven.htm/#comments Tue, 17 Jun 2014 10:34:19 +0000 mkj http://bibibib.dk/?p=5797 Hvis du bor i hus hvor haven skråner eller på andre måder er i forskellige niveauer, kan det være anvendeligt og holde lidt ekstra styr på de forskellige niveauer. Der er flere forskellige måder hvorpå man kan prøve at tøjle havens forskellige niveauer, men noget af det letteste og bedste er at anvende beton.

Opbyg en støttemur til at holde niveauerne plane

Afhængigt af hvor meget niveauforskel der er i haven, kan det være nødvendigt med en eller flere forskellige støttemure. Ved at bygge en støttemur kan man over støttemuren lave et plant niveau hvor man kan have en terrasse, et blomsterbed eller måske endda en lille fodboldbane.

Er grunden stor og niveauforskellen stor kan man lave en trappe af betontrappetrin ned fra et niveau til et andet, og igen fra det andet niveau til det tredje. Skal man benytte en plæneklipper eller lignende på de forskellige niveauer, kan det være nødvendigt også at anlægge en lille havesti med belægningssten eller havefliser, så plæneklipperen kan skubbes op og ned mellem de forskellige niveauer.

Materialer til støttemure

Afhængigt af hvor meget jord støttemuren skal holde, samt hvor stort et pres der kommer oppefra, er der forskellige elementer som kan benyttes.

Plantesten som også er kendt som 8-tal sten eller super 8 sten er nemme at stable til at holde niveauerne adskilt. Plantestenene kan fyldes med grus eller beton afhængigt af hvor høje de er og hvor meget jord de skal holde. Der er plads til at indlægge armering i plantestenene hvis de skal støbes sammen med beton.

Scan støttemursten er designet til at kunne modstå et stort pres, og endda et større pres end der vil kunne komme i de fleste haver. En Scan støttemursten kan bruges til at adskille niveauer hvor der på det øverste niveau skal kunne køre biler. Disse sten er pæne at kigge på, så det er en flot løsning til haven.

De store herregårdssten blokke på 14x14x21 cm kan limes sammen til små støttemure, som ikke skal holde meget jord. Støttemure opbygget af disse bloksten er flotte, men langt fra så stærke som støttemure opbygget af plantesten eller Scan mursten.

Hvis der skal holdes meget jord tilbage, er det en god idé at lave hældning på støttemuren, da den så bliver meget stærkere. Hældningen stiger i takt med at højden af støttemuren stiger.

]]>
http://bibibib.dk/styr-niveauerne-i-haven.htm/feed/ 0
Foretage de nødvendige forberedende skridt til graviditeten http://bibibib.dk/foretage-de-nodvendige-forberedende-skridt-til-graviditeten.htm/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=foretage-de-nodvendige-forberedende-skridt-til-graviditeten http://bibibib.dk/foretage-de-nodvendige-forberedende-skridt-til-graviditeten.htm/#comments Tue, 17 Jun 2014 10:33:33 +0000 sigenstroem http://bibibib.dk/?p=5879 Det at beslutte at skulle have et barn er en kæmpe beslutning for både manden og kvinden, hvor det dog naturligvis kræver mere forberedelse fra kvindens side. Som for eksempel at vide hvornår man har ægløsning, da det er her ægget bliver ”frigivet” og mand som kvinde kan blive gravid. Hvis man har samleje i denne periode, så er sandsynligheden for dem at blive gravid er høj. Der findes offline såvel som online værktøjer, som kan hjælpe dig med at træffe de nødvendige forberedelser for baby før og efter undfangelsen.
En ægløsningsberegner og terminsberegner er blandt de online gratis værktøjer som kan hjælpe dig før og under graviditeten, hvorimod de offline metoder koster penge.

Hvad er en Ægløsningsberegner?
De fleste af kvinderne ikke ved at der er et værktøj, der kan hjælpe dem med at bestemme deres ægløsning datoer. En ægløsningsberegner er dybest set er en regnemaskine, der bruges til at beregne de dage hvor en kvinde kan forvente at få ægløsning.  Det vil med andre ord sige, at den hjælper dig med at bestemme de dage du er mest frugtbar.

Dette værktøj gør dette ved hjælp af oplysninger relateret til din menstruationscyklus.
Noget den gør på baggrund af de oplysninger du oplyser omkring

 • Den første og den sidste dag i menstruationscyklus
 • Din menstruationscyklus længde

Værktøjet viser derefter oplysningerne i enten en kalender, en menstruation diagram eller ved at oplyse start og slut dato.

Hvad er Terminsberegner?
Dette værktøj minder meget om det andet værktøj, men adskiller sig dog også sig fra den da den udregner hvornår du kan forvente du skal føde. Det vil altså sige at den giver dig et beregnet skøn, ved hjælp af de oplysninger du oplyser.
Når du bruger en terminsberegner vil du altså blive bedt om at give oplysninger som, din første dag i den sidste menstruationscyklus.
Terminsberegneren kan basere svaret på dit Forventet fødselstermin (FFT) på forskellige faktorer som:

 • Dato for ægløsning eller dagen for kunstig insemination eller dag ægudtagning
 • Menstruationscyklus, din første dag i din sidste menstruation cyklus
 • Data fra din ultralyd undersøgelse

Fordelene ved at bruge Begge beregnere
Mens terminsberegneren hjælper dig med at finde FFT på barnet og en udvikling i løbet af graviditeten, hjælper ægløsningsberegneren dig med at find ud af hvornår du kan blive gravid. Så de er begge vigtige, da de giver dig vigtig information vedrørende din fertilitet og sundheden for din baby. De vil med andre ord altså kunne hjælpe dig med at planlægge hele forløbet, herunder indkøb at tøj, udstyr til barnet og dig selv under graviditeten i form af gode tilbud til gravide.
Nogle kvinder bruger også dem til at regne sig frem til hvornår de ikke kan blive gravide, dette kan jeg dog ikke anbefale da der kan ske ændringer i din krop der går at din normale cyklus ændres så du dermed får en uønsket graviditet.
Man kan også vælge at holde dig til din FFT som er sat ud fra sin ultralydsundersøgelse, hvorefter en beregner supplere op med de forskellige stadier du er i løbende.

Men i sidste ende er valget dit og ingen andres

Løs evt også om graviditets-teste her

]]>
http://bibibib.dk/foretage-de-nodvendige-forberedende-skridt-til-graviditeten.htm/feed/ 0
Erhvervsrengøring & Privat Rengøring i København http://bibibib.dk/erhvervsrengoring-privat-rengoring-i-kobenhavn.htm/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=erhvervsrengoring-privat-rengoring-i-kobenhavn http://bibibib.dk/erhvervsrengoring-privat-rengoring-i-kobenhavn.htm/#comments Tue, 17 Jun 2014 10:30:47 +0000 Ghita P. http://bibibib.dk/?p=5975

Har du behov for grundig hovedrengøring i hjemmet, eller erhvervsrengøring på kontoret eller institutionen – så står rengøringsfirmaet City Service klar til at hjælpe dig.

Ingen rengøringsopgave er for lille eller for stor til City Service, der har adresse i hjertet af København. Men en grundig og fleksibel rengøringsløsning, sørger vi får at aftalen altid er tilpasset kundens behov og ønske.

Undgå bakterier med grundig rengøring

Ifølge nye undersøgelser, gør mange danskere kun køleskabe og ovne ren, hvert tredje måned eller sjældnere. Det skaber de bedste levevilkår for bakterier, der lever i køleskabe og ovnens gamle stegefedt. Den bakteriebombe der uden tvivl gør mennesker syge.

Rengøringsfirmaet City Service sparer dig for at bruge tiden på rengøring. Hvad enten der er tale om privat rengøring eller erhvervsrengøring, så ved vi hvordan vi skal håndtere rengøringopgaven.

Erhvervsrengøring – Få en fast serviceaftale

Gulvtæpper, toiletter, køleskabe og skriveborde – er alle støvsamlere, der i sidste ende kan fremprovokere sygdomme og allergi blandt de ansatte i virksomheden, hvis ikke der jævnligt bliver taget hånd om disse.

Ved erhvervsrengøring udfører vi typisk opgaver som f.eks. støvsugning, rengøring af køleskabe, vask af gulve, kontorrengøring og tømning af skraldespande.

City Service sørger for at lave en forventningsaftemning med kunden, inden samarbejdet går i gang. Der bliver taget højde for alle ønsker og behov, og med en gensidig tillid og god dialog, opbygge vi et samarbejde – til glæde for alle parter.

Rengøring til en fair pris i København

Er der af gode grunde, ikke råd til rengøring hver uge, kan vi sammensætte en plan, så der i stedet bliver gjort rent f.eks. 2 timer, hver 14. dag. Vi giver dig et uforpligtende tilbud på rengøring i København, uanset om der er tale om erhvervsrengøring eller privat rengøring. Du er velkommen til at kigge forbi vores hjemmeside, eller kontakte os på tlf.: + 45 25 13 25 30.

Hos rengøringsfirmaet City Service, er kvalitet og god service – mere end bare nøgleord. Det er fundamentet for virksomheden. Vi har fokus på den enkelte kundes behov og ønsker – og udfører også rengøringen herefter. Fra vores base på Frederiksberg, står vi altid klar til at hjælpe vores kunder.

]]>
http://bibibib.dk/erhvervsrengoring-privat-rengoring-i-kobenhavn.htm/feed/ 0
Den Rigtige Gave til Hende? http://bibibib.dk/den-rigtige-gave-til-hende.htm/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=den-rigtige-gave-til-hende http://bibibib.dk/den-rigtige-gave-til-hende.htm/#comments Tue, 17 Jun 2014 10:28:20 +0000 shopsites http://bibibib.dk/?p=5979 Hvordan finder man den rigtige gave til hende som mand, når nu mænd knapt så politisk korrekt sagt, notorisk er kendt for at være meget lidt kreative, når det gælder om at købe gaver til deres kæreste, kone, veninde eller stort set alle andre.

Der findes mange mænd som vælger at købe løbetøj fordi det virker til at være praktisk nu hun har taget lidt på, og det er da også praktisk, men samtidig sender det er lidt forkert signal, og så er det også en ret kedelig gave.

Find gaven til kvinden ud fra de rigtige parametre som i bund og grund drejer sig om at være lidt kreativ og også bruge lidt energi på gavekøbet.

Hvordan Finder man den Rigtige Gave?

Du skal give noget af dig selv for at kunne give den rigtige gave, og det betyder at udgangspunktet skal ligge i, at hendes passioner og personlighed skal være udslagsgiven for gavekøbet.

Hvis du vælger en gave ud fra hendes interesse felt, så viser det at du faktisk ser hende, og at du også har øje for hvad hendes liv og interesser er. Hun vil sikkert blive glad for f.eks. løbetøjet eller i det mindste lade som om hun bliver glad, men hvis det er din kæreste eller kone, så vil der nok også indtræde skuffelse over dit gavevalg af løbetøj i stedet for en personlig gave til hende.

Hvad Skal Du så Købe af Gave?

Hvis du tager udgangspunkt i hendes interesser og person, og stadig er i total vildrede, så må du ty til en gave som de fleste kvinder kan lide, og som sådan helgarderer du lidt uden at satse for meget.

Det sikre valg til en kvinde kunne være en oplevelsesgave i form af velvære, for de fleste kvinder kan godt lide at blive forkælet med f.eks. en god gang massage eller anden wellness. Sådan kan du også køre den hjem med at du tager højde for en personlig gave som er målrettet kun til hendes person, og ikke så meget om hun trænger til at smide et par kilo med løbetøj eller noget så kedelig som køkkenting. Du skal dog nok vælge en oplevelsesgave som hun har nævnt før, men en god gang massage eller hvis du virkelig skal give den gas, et romantisk weekend ophold vil altid tage kegler ved de fleste kvinder.

Hvis du stadig er i vildrede, og mangler gode ideer til f.eks. oplevelsesgaver, så få gaveideer på shopsites.dk eller alle andre slags gaveideer til hende, så der burde være noget som du finder super interessant, og som du mener hun vil kunne lide.

]]>
http://bibibib.dk/den-rigtige-gave-til-hende.htm/feed/ 0
Wrist wraps kan støtte dine håndled under træning http://bibibib.dk/wrist-wraps-kan-stotte-dine-handled-under-traening.htm/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=wrist-wraps-kan-stotte-dine-handled-under-traening http://bibibib.dk/wrist-wraps-kan-stotte-dine-handled-under-traening.htm/#comments Wed, 23 Apr 2014 14:40:15 +0000 poweraddict http://bibibib.dk/?p=5352 Det sker i høj grad at personer der træner oplever høj belastning af håndledende når de træner med vægte. Når man træner med tunge vægte i presse øvelser putter man en stor belastning på ens håndled. Dette kan muligvis nemt gå hen og skade en, hvis man ikke imødeser sine håndleds brug for støtte. Dette kan man heldigvis nemt fixe med et sæt wrist wraps, der netop har lige dette til gøremål.

Hvad er håndledsbind?

Wrist wraps er elastiske håndledsbind, som du har mulighed for at binde stramt omkring håndleddene under vægttræning, for at give support. Håndledsbind er tykkere og lavet i et stærkere stof end eksempelvis bandage er, og kan af denne grund bedre formindske stresset fra de store vægte. Wrist wraps er hurtige og meget lette at få på ved brug af tommel-elastikken. Denne eleastik tages over tommelfingeren, og gør at wrist wrappen holder sig på plads, imens du spænder den til. Håndledsbindet fastgøres med en solid velcro lukkemekanisme, der gør at håndledsbindet holder sig stramt igennem hele løftet.

Forskel på håndledsbind

De fleste håndledsbind er stort set ens, men der findes dog forskellige slags. De steder hvor wrist wraps hovedsagligt afviger mest fra hinanden, er på længden af materialet og tykkelsen. Hvor de længere og tykkere wrist wraps kan give en mere støtte, er de kortere og blødere håndledsbind mere komfortable. De kortere og blødere wrist wraps må også ses som den mest traditionelle og den mest anvendte.

Hvilke ulemper er der ved Wrist wraps – ulemper?

Ved overdreven benyttelse af håndledsbind, går man hen og formindsker den naturlige stabilitet i håndledet. Ved brug af wrist wraps, går man ind og overtager en del af den naturlige support i håndledende med den ekstra støtte fra håndledsbindende. Dette betyder at man afvender man håndleddene fra selv at yde aktiv støtte, og styrken i håndleddene mindskes derfor. Derfor er det vigtigt at man kun tager wrist wraps i brug når det er mest nødvendigt. Man bør af denne grund ikke have sine håndledsbind på under hele træningen, men kun når håndleddene udsættes for en større belastning end normalt.

Billige wrist wraps – god investering

Håndledsbind kan købes til så lidt som 89,95 kr.. Det kan derfor være en fornuftig investering, der kan hjælpe dig meget. Starter man med at overanstrenge håndleddene, går der længe før håndleddene er gode igen. Med støtte fra et par wrist wraps kan du gå aktivt ind og aflaste håndleddene, så du er i stand til at holde dig skadesfri.

]]>
http://bibibib.dk/wrist-wraps-kan-stotte-dine-handled-under-traening.htm/feed/ 0
Power Addict – Billigt træningsudstyr i sublim kvalitet http://bibibib.dk/power-addict-billigt-traeningsudstyr-i-sublim-kvalitet.htm/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=power-addict-billigt-traeningsudstyr-i-sublim-kvalitet http://bibibib.dk/power-addict-billigt-traeningsudstyr-i-sublim-kvalitet.htm/#comments Wed, 23 Apr 2014 14:39:05 +0000 poweraddict http://bibibib.dk/?p=5327 Hos Poweraddict.dk kan du købe billigt træningsudstyr. Det er ikke bare billigt, det er Danmarks billigste træningsudstyr. Power Addict’s filosofi er at være de bedste til prisen, og det forsøger vi at leve op til hver dag. Hvis konkurrenterne sætter priserne ned gør vi det samme, for ingen skal være bedre til prisen end os.

Hvad kan man få?

Hos Power Addict kan man få mange forskellige produkter som bruges til styrketræning. Man kan købe dip bælter, som kan tilføje ekstra vægt til kropsvægtsøvelser. Man kan købe VL bælter, som kan give støtte til tung styrketræning. Man kan købe håndledsstøtte, også kaldet wrist wraps, som støtter håndledet under tunge presseøvelser. Derudover er der også forskelligt udstyr, som kan hjælpe på grebet, fx metal hook straps. Alle produkter skal igennem en lang kontrol- og godkendelsesproces, før de kan godkendes. I denne proces testes alt udstyret grundigt, så man er sikker på, at kvaliteten er helt, som den skal være. Dette sikrer kunden den bedst mulige oplevelse, når de køber et produkt fra Poweraddict.dk. Men det er ikke kun udstyr til styrketræning, som Power Addict vil have i sortimentet. Et stort udvalg af tøj til træning er i gang med at blive udviklet og produceret, og vil blive sat til salg i løbet af det næste halve år. Kollektionen kommer bl.a. til at indeholde hættetrøjer, stringers, tank-tops, t-shirts, shorts og meget mere i spændende designs til lave priser.

Hvordan kan vi være så billige?

Poweraddict.dk kan have lavere priser end alle danske konkurrenter, fordi at Power Addict ikke blot er en mellemhandler. Power Addict får selv produceret alle deres produkter, og har derfor ikke dyre mellemled, som også skal tjene penge. Denne besparelse går direkte videre til kunden. For kunden er det vigtigste for Power Addict. Ved selv at kontrollere hele processen omkring produktionen, kan vi også hurtigt reagere på kundernes behov og nye trends. Derfor har kunderne i meget høj grad mulighed for at påvirke produktionsprocessen ved at komme med idéer til produkterne.

Fordele

Udover de billige varer, er der en del fordele ved at handle hos Poweraddict.dk. De er:
- Billig fragt til 29 kr.
- Hurtig levering
- Gratis levering v/ køb over 500 kr.
- Gratis retur
- 50 kr. kontant rabat v/ køb over 1000 kr.

Service

Servicen hos Poweraddict.dk er også en af de vigtigste ting. Telefonen er åben fra kl. 10-15 hver dag, og på mail får man svar indenfor højest et døgn, lige meget hvornår man sender sin mail. En kunde skal aldrig vente længe, på at få svar hos Power Addict.

Et attraktivt mærke

Så Power Addict er altså et rigtigt attraktivt mærke, når man skal vælge billigt og nyt træningsudstyr. Man får både god service, lave priser og et stort udvalg af fordele, som man kan benytte sig af.

Vil du vide mere?

Har du fået lyst til at handle hos Poweraddict.dk, eller vil du bare vide mere om os, kan du se mere på vores hjemmeside. Du er også altid velkommen til at sende os en mail. Kontaktoplysningerne er på vores hjemmeside under fanen “kontakt os”.

Tak fordi du læste med.

]]>
http://bibibib.dk/power-addict-billigt-traeningsudstyr-i-sublim-kvalitet.htm/feed/ 0
Epoxygulve er lig minimal vedligeholde http://bibibib.dk/epoxygulve-er-lig-minimal-vedligeholde.htm/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=epoxygulve-er-lig-minimal-vedligeholde http://bibibib.dk/epoxygulve-er-lig-minimal-vedligeholde.htm/#comments Sat, 19 Apr 2014 08:12:43 +0000 mureren http://bibibib.dk/?p=5594 Alle ønsker et gulv der holder i mange år og som kun kræver minimal vedligeholdelse. Det er det optimale scenarie for enhver og det er netop hvad du får med epoxygulve.

Det er derfor ikke tilfældigt at det foretrækkes over trægulve, linoleum, laminat, gulvtæpper mm. når danske virksomheder skal vælge industrigulv.

Det er velegnet i rigtig mange forbindelser og brancher. Det kan være du har en produktionsvirksomhed, hvor du gerne vil have begrænset vedligeholdelse og rengøring.

Eller det kan være du har en fødevarevirksomhed hvor der er skrappe hygiejnekrav som du skal overholde. Til dette vil et epoxygulv være det helt rette valg. Det kan også bare være, at du som skole eller institution skal have en pæn og billig løsning, der kan klare en masse slid og færdsel.

I alle tilfælde er epoxygulve et godt valg, som du helt sikkert vil blive glad for.

Holdbare og nemme gulve

Når man taler om nemme gulve, er det i særdeleshed rammende for gulve af epoxy. For når først de er lagt, er de omfattet af minimal vedligeholdelse -og rengøringsbehov, de er meget holdbare og nemme at reparere, hvis det skulle blive nødvendigt.

Der er kort sagt ikke mange problematikker ved at have et epoxygulv, hvis man ellers er tilfreds med det udtryk det giver. For det er klart, at skønt de mange fordele, så kommer det altid til at minde om et flot trægulv. Omvendt er det sjældent påkrævet i landets virksomheder.

I disse er effektivitet og de praktiske aspekter ofte mere fremtrædende end udseende og skønhed i rummet. I hvert fald for landets produktionsvirksomheder, haller, skoler mv.

Det skal nævnes, at det ikke er særlig nemt at lægge epoxygulve. Det kan derfor kun anbefales at henvende sig til dygtige og erfarne gulvtæppefirmaer. Så det bliver lagt godt og korrekt første gang.

I modsætning til specielt gulvtæpper, så er epoxy ikke noget man selv bør rode sig ud i. Så tag fat i et lokalt firma, når du skal have lagt nyt epoxygulv.

Udbredte på landets skoler, haller og virksomheder

Det er specielt på landets skoler, haller og virksomheder at du finder denne gulvtype. Du vil helt sikkert kende dem, når du først ser deres lyse og blanke overflade.

At de primært findes på skoler og haller er helt naturligt, da det er områder der typisk er hårdt belastet af enten maskiner eller mange unge.

I danske virksomheder er det specielt fødevare -og produktionsvirksomheder der får glæde af de mange styrker som epoxygulvene rummer.

]]>
http://bibibib.dk/epoxygulve-er-lig-minimal-vedligeholde.htm/feed/ 0