Tilbage i sidste sommer, var der en uanede mængde af udfordringer i forbindelse med min jalousi. Der var virkelig et element i livet jeg ikke havde lært at deale med endnu. Af at den var så enormt kraftig, følte jeg næsten at det var et handicap for at være ærlig. Heldigvis kom jeg over det med alle mine kræfter, og jeg har undgået at være jaloux lige siden.

Derfor var jeg jaloux

Jeg har/havde verdens dejligste kæreste. Lyder lidt som en kliche? Lad mig forklare. Udover at vi passer bedre sammen end nogen anden jeg kunne forestille mig, har hun et hjerte af det pureste guld. Hun er til at stole mere på end nogen anden jeg kender. Hun er omsorgsfuld og en af hendes højst prioriteret ting er at forkæle mig og passe på mig. Dog var det ikke helt nok til, at overbevise mig omkring at jeg kunne stole på hende. Ligemeget hvor meget jeg ønskede det, kom det sjældent nogle vegne i sidste ende. Grunden til min stærke jalousi var, at jeg havde svært ved at stole på mennesker. Jeg kunne ikke danne et bånd af passiv tillid til nogle. Det var der også en god grund til.

Min fortid og hvorfor jeg var jaloux

Min fortid havde været med til at præge, at jeg var jaloux. Det var faktisk den primære grund til min jalousi. Da jeg var yngre havde jeg følt mig svigtet af mine forældre, og det havde så påvirket mine indre overbevisninger om, om jeg i virkeligheden var god nok som den jeg er. Mine indre overbevisninger var så skyld i meget lavt selvværd, og det er svært at føle sig elsket når man ikke elsker sig selv. Alt dette fandt jeg faktisk frem til ved at læse jalousibogen, en gratis e-bog om hvordan man kan blive jalousifri og droppe det at være jaloux for altid. Jeg vil anbefale den til alle som står i samme situation som jeg.